Digitális transzfer

Cégünk mindig is törekedett arra, hogy a megrendelők igényeinek és a kor technikai követelményeinek maximálisan eleget tegyen, és megfeleljen. Így jutottunk el arra szintre, hogy  transzfer nyomással is képesek vagyunk termékek nyomtatására.

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer papírra nyomják, majd magas hőmérséklet alatt, úgymond transzferálják a az adott ruhára.


A hideg szakításos transzfer technológiát olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a színek maximális fedettségét akarjuk elérni sötét alapszínű termékek esetében, illetve olyan hőérzékeny, szintetikus alapanyagú termékeknél, amelyeknél alak vagy formabeli elváltozás fordulhat elő magasabb hőmérsékleten.

Ezzel a módszerrel, akár egy darabos megrendelést is elkészítünk a kedves vásárlónak, 72 órán belül.

  
Hozott áruk emblémázása esetében fokozottan figyelni kell, hogy a nyomtatandó felülethez 2-3 cm-re ne legyen varrás vagy kiemelkedő felület, mert ezek gátolják a nyomtatást, így az embléma, a széleinél nem tapad megfelelően a textíliára.

 

Digitális transzfer nyomás előnyei:

  • az előre elkészített, papírra kinyomott matricák minőségét még a termékek emblémázása előtt ellenőrizni lehet
  • a hibásan emblémázott termékek száma minimálisra csökkenthető, illetve elkerülhető
  • nem csak a textilek, hanem a közvetlen nyomással, illetve a többszínes nyomással nehezen kivitelezhető termékek emblémázása is kivitelezhető, mint például hátizsákok, esernyők, övtáskák sporttáskák stb.
  • kellemes viseletet biztosít és nagyon tartós